Štandardizácia geografického názvoslovia na Slovensku - Seitzová, S.
Geografické názvoslovia z územia Slovenskej republiky rešpektujú platné pravidlá slovenského pravopisu a prihliadajú na odporučenie konferencií OSN o štandardizácii geografického názvoslovia. Geografické názvoslovia z územia mimo SR.