Vliv vzdělání na pružnost ve zlepšovatelství - Morava, M.
Analýza vplyvu vzdelania na zmeny partnerov v kooperácii v zlepšovateľstve. Rôzne dvojice zlepšovateľov podľa dosiahnutého vzdelania. Sociologické aspekty v oblasti zlepšovateľstva.