Vývoj sociálnej situácie obyvateľstva r. 1994 z aspektu analýz Ministerstva práce, sociálnych vecí a rodiny SR - Křížková, E.
Zamestnanosť. Zamestnávanie pracovníkov podľa medzivládnych dohôd. Vývoj pracovných príjmov a produktivity práce. Nezamestnanosť a hmotné zabezpečenie uchádzačov o zamestnanie. Miera nezamestnanosti podľa skupín a regionálne aspekty. Dĺžka trvania nezamestnanosti. Nezamestnanosť absolventov škôl. Aktívna politika zamestnanosti. Sociálna starostlivosť. Dávky sociálnej starostlivosti. Prostriedky na dávky sociálnej starostlivosti. Sociálna situácia domácností.