Zo Správy o sociálnej situácii obyvateľstva SR v roku 1994. 2
Aktívna politika zamestnanosti. Uskutočňovanie rekvalifikácie. Poradenská činnosť. Zamestnávanie na skrátený pracovný čas. Vytváranie pracovných miest pre občanov so zdravotným postihnutím. Vývoj malého a stredného podnikania. Sociálne zabezpečenie. Dôchodkové zabezpečenie a nemocenské poistenie. Sociálna starostlivosť. Dávky sociálnej starostlivosti. Prehľad o poskytnutých dávkach sociálnej starostlivosti z prostriedkov štátneho rozpočtu.