Kroky ke kvalitním výsledkům české státní statistické služby. 1 - Jílek, Josef
Prehľad uskutočnených a pripravovaných zmien štatistickej metodológie. Vierohodnosť výsledkov prednovembrovej štatistiky. Zmeny infraštruktúry štatistickej metodológie (jej podstatné zložky v praxi štátnej štatistiky). Prispôsobenie cenovej štatistiky. Zavedenie colnej štatistiky. (Dokončenie v č. 5/95).