Koncepcia registra obyvateľov SR. 2
Zdroje dát. Rozsah údajových základní. Požiadavky na komunikácie. Postup realizácie projektu. Organizačné a technologické zabezpečenie. Prenos prevádzky súčasného registra na prevádzku nového registra. Režim prevádzky registra a personálne zabezpečenie. Správa registra obyvateľov na centrálnej a územnej úrovni. Finančné zabezpečenie prevádzky registra. Technické a programové prostriedky ochrany registra.