Makroekonomická predikce české ekonomiky z pohledu Investiční a poštovní banky - Souček, Miroslav
Základné charakteristiky hospodárskeho vývoja v r. 1994. Makroekonomický výhľad na r. 1995. Odhad vývoja najdôležitejších makroekonomických indikátorov na najbližšie obdobie po r. 1995. Predpokladaný vývoj hospodárskopolitickej, fiškálnej a monetárnej situácie.