Investiční možnosti individuálního investora. 3 - Zahradník, Petr
Pokračovanie prílohy z č. 1/95. Výklad pojmov: zamestnanecké dôchodkové plány, osobné dôchodky, podielové a investičné trusty, prispôsobené životné poistenie, spoločné manželské investície, stavebné spoločnosti, systém národných úspor, zámorské centrá a centrá off shore, záveť a dedičská daň, zdravotné poistenie, životné poistenie.