O ekonomických podmienkach života dôchodcov. 2 - Kozíková, E.
Výdavky jednotlivých sociálnych skupín obyvateľstva na potraviny, bývanie, služby a nepotravinársky tovar. Porovnanie s výdavkami domácností dôchodcov. Indexy reálnych príjmov domácností za roky 1989-1994. Problematika výpočtov reálnych životných nákladov dôchodcov.