Tendencie peňažných výdavkov domácností dôchodcov - Rybárová, Silvia
Životná úroveň dôchodcovských domácností. Reálne výdavky domácností, podiel výdavkov potrebných na uspokojenie základných životných potrieb. Nepriaznivá sociálno-ekonomická situácia domácností dôchodcov. Od r.1993 ďalší pokles reálnych príjmov a výdavkov domácností.