Význam ľudského kapitálu v transformačnom procese - Sládková, Eva
Koncepcia ľudského kapitálu - patrí k neoklasickému smeru. Osobitná forma kapitálu. Využitie koncepcie ľudského kapitálu v hospodárskej politike štátu. Podnikanie - forma ľudského kapitálu. Etické kritériá podnikania.