K psychologické dimenzi nezaměstnanosti - Buchtová, B.
Reakcie respondentov na správu o strate zamestnania. Celospoločenská, regionálna a podniková nepripravenosť na fenomén nezamestnanosti. Celospoločenská, regionálna a rodinná podpora na zvládnutie frustrácie zo straty zamestnania.Príprava na možnosť straty práce. Výsledky empirického výskumu.