Oceňovanie nehnuteľností v cenovej úrovni zahraničného trhu Domy byty bývanie
Určenie ceny nehnuteľností v cenovej úrovni zahraničného trhu. Metodika tvorby cien nehnuteľností v Slovenskej republike. Výpočet ceny podľa rakúskej metodiky. Výpočet ceny podľa nemeckej metodiky. Základné charakteristické znaky jednotlivých metód: metóda vecnej ceny, metóda výnosová, porovnávacia metóda. Druhy nehnuteľností podľa rozdelenia v Nemecku.