Banky na Slovensku Porovnanie bánk podľa hlavných ukazovateľov - Kovalčík, J.
Adresáre bánk na Slovensku. Porovnanie bánk podľa hlavných ukazovateľov. Bilančná suma, úvery, kapitálové vybavenie, zisk, počet pracovníkov, pôvod kapitálu, štruktúra vlastníkov podľa sektorov.