Diferenciace bankovní klientely v podmínkách asymetrické informace. 1 - Bulíř, Aleš
Problém nedokonalej informácie vo finančnom sektore (dlžníci a veritelia). Prideľovanie úveru a existencia viacnásobnej rovnováhy. Zlyhanie úverového trhu a náklady na získanie externého kapitálu. Monitorovanie dlžníkov a diferenciácia úverového trhu. (Pokračovanie v č. 9/95).