Měnová politika pro rok 1995 - Pospíšil, J.
Inflačné tlaky, ktorým čelí menová politika v r. 1995. Vzťah agregátneho dopytu a ponuky (rast peňažnej zásoby, vývoj úrokových sadzieb, vývoj kapitálového účtu). Vývoj agregátneho dopytu. Vývoj agregátnej ponuky.