Firmy a kapitálový trh
Výber z obsahu prílohy: Svet firiem očami slovenských a českých médií. V Slovenskej poisťovni chcú získať majoritu manažéri a zamestnanci. Chemický a farmaceutický priemysel z investorského hľadiska. RM-Systém Slovakia - trh s cennými papiermi. Komodity na svetových trhoch. Burza cenných papierov v Bratislave.