Indexy kapitálového trhu v ČR - Cvengroš, F.
Všeobecná charakteristika používaných indexov. Popis jednotlivých indexov: Index PX-50, Index HN-WOOD 30, Index CNB-120, Index DNES, Index priebežnej aukcie RM-Systému PK-30, Index IBIX, vývoj burzového indexu E-KB 40, ŽB-index, Indexy SIS, Index SIS-100, Index HBS. Porovnávacia analýza vývoja niektorých indexov.