Integrovaný kapitálový trh v Európskej únii. 2 - Baláž, Vladimír
Liberalizácia a deregulácia kapitálových trhov. Po r. 1996 jednotný trh v Európe. Slovensko a európsky kapitálový trh. V r. 1995 sa SR stala pridruženým členom EÚ.