Konstrukce burzovních indexů pomocí modelu oceňování kapitálových aktiv. 2 - Brada, J.
Pokračovanie z č. 2/95. Príklad, ako môžeme pomocou predchádzajúcich postupov zistiť, ako vyzerá trhové portfolio a jednotlivé beta-koeficienty u jednotlivých druhov cenných papierov. Model kapitálových aktív v českej ekonomike. Trhové portfolio a burzové indexy.