Trh s cennými papiermi v SR potrebuje predovšetkým rozvojové impulzy, deštrukciu už nie je schopný zvládnuť Kapitálový trh - Mojžišová, Elena
Finančný trh nevyhnutná súčasť trhovej ekonomiky. Investičné fondy sa stali dôležitými vlastníkmi. Oslabenie postavenia investičných fondov pripravovanou novelizáciou zákona o investičných fondoch a investičných spoločnostiach. Stredisko cenných papierov. Burza cenných papierov v Bratislave. Bratislavská opčná burza. RM-Systém Slovakia. Úvahy o fúzii organizátorov trhu. Úrad štátneho dozoru nad kapitálovým trhom.