Zmeny na českom kapitálovom trhu
Na Burze cenných papierov v Prahe sa od 1. septembra 1995 prestali deliť cenné papiere (CP) na kótované a nekótované. Burzový trh sa rozdelil na hlavný, vedľajší a voľný. Podľa rozhodnutia burzy sa súčasné kótované CP podnikov, fondov a obligácie automaticky previedli na hlavný trh a nekótované na voľný trh. Vedľajší trh (o prijatie naň musí emitent požiadať) sa doteraz nenaplnil.