Úspory občanov sa môžu stať významným prostriedkom oživenia slovenského kapitálového trhu Kapitálový trh - Sásik, M.
Legislatívne zmeny určia smer ďalšieho vývoja kapitálového trhu. Povinná dematerializácia cenných papierov. Zvýšenie transparentnosti kapitálového trhu na Slovensku. Potlačenie neorganizovaného trhu. Kapitálový trh zrkadlo ekonomiky.