Stabilizuje se ruská ekonomika? - Remčukov, K.
Znaky hospodárskej stabilizácie - spomalenie poklesu HDP, poklesu priemyselnej výroby, tempa inflácie, poklesu hodnoty rubľa. Rozdielna interpretácia zmien v ruskej ekonomike niektorými ruskými ekonómami. Jednota vlády. Nové trendy v privatizácii.