Tendencia oživenia slovenskej ekonomiky pokračuje - Condík, Š.
Predseda ŠÚ SR Š. Condík informoval na stretnutí s novinármi o vývoji slovenskej ekonomiky v II. štvrťroku 1995. Domáci dopyt rastie rýchlejšie ako zahraničný. Miera inflácie sa znižuje (v júni dosiahla 11,2 perc.). Priemerná miera nezamestnanosti sa v tomto štvrťroku znížila, avšak rastie počet dlhodobo nezamestnaných. Vybrané ukazovatele vývoja hospodárstva SR v r. 1995. HDP. Saldo zahraničnoobchodnej bilancie. Platobná neschopnosť podnikov. Investície.