Ekonomika ve stínu politiky - Skalický, J.
Schôdzka G-7 - kanadský Halifax - jún 1995. Okruhy riešených problémov. Reforma medzinárodných bankových a finančných inštitúcií. Svetová obchodná organizácia (WTO). Problematika krajín s transformujúcou sa ekonomikou. Politické otázky - konflikt na území bývalej Juhoslávie, Čečensko. Problematika boja proti medzinárodnému zločinu.