Možnosti a úskalia vládneho programu. 1 - Laščiak, Adam
Ekonomický rast HDP. Obmedzená realita vedie k rozvoju skrytej ekonomiky. Z objemu zisku sa hradia mzdy a dividendy. Progresívne zadanenie podnikateľov. Zdroje inflácie.