Možnosti a úskalia vládneho programu. 2 - Laščiak, Adam
Investičná inflácia. Dôsledky zvýšeného dopytu po zahraničných výrobkoch. Štátny rozpočet a rozvojová politika. Fixný kapitál a investície. Podiel zložiek HDP na jeho celkovom objeme. Platobná neschopnosť podnikov. Rast služieb. Pokles kúpnej sily obyvateľstva.