Národná rada SR pochovala kupónovú privatizáciu - Hajko, J.
Definitívnym prijatím novely zákona č. 92/1991 Zb. o veľkej privatizácii sa zásadne mení spôsob ekonomickej transformácie v Slovenskej republike. Kupónová metóda zaniká. O privatizácii nestrategických podnikov bude takmer úplne rozhodovať FNM SR. Zmena zákona bude mať vplyv na hospodárstvo štátu.