Poľnohospodárske dotácie by mali čo najmenej narušovať trhové vzťahy - Mičulík, Milan
Ťažkosti pri obnove živočíšnej výroby. Dotácie - zdroj intenzifikácie poľnohosp. výroby. Potreba adresnosti dotácií. Minimálne ceny a jednoduchá reprodukcia. Platobná neschopnosť podnikateľských subjektov v poľnohospodárstve. Úverová politika bánk voči poľnohosp. podnikom. Nárast ziskových poľnohosp. podnikov v r. 1994 v porovnaní s r. 1993.