Zelená správa: priveľa optimizmu - Juráň, C.
V r. 1993 NR SR schválila koncepciu agrárnej politiky Slovenska, s tým že každoročne bude Ministerstvo pôdohospodárstva podávať situačnú správu o plnení úloh koncepcie a zároveň predkladať jej ciele na nasledujúci rok. Úpadok poľnohospodárstva deštruuje vidiek. Zámery agrárnej politiky vlády na r. 1996.