Opory slovenskej ekonomiky - Kašička, Š.
V odvetviach chemického, ľahkého a drevospracujúceho priemyslu sa prejavujú tendencie pozitívneho hospodárskeho vývoja, vzrastá objem ich vývozu. Vývoj vybratých ukazovateľov za sledované odvetvia priemyslu SR v r. 1994 v porovnaní s r. 1993. Predikcia vývoja odvetví chemického, ľahkého a drevospracujúceho priemyslu na r. 1995-1998. Zdroje na realizáciu štruktúrnej prestavby týchto odvetví.