Průmyslová politika ano, nebo ne? Proč je průmyslová politika potřebná - Klacek, J.
Dôvody pre existenciu priemyselnej politiky. Potreba explicitnej koordinovanej a prevažne horizontálne cielenej priemyselnej politiky. Úlohy priemyselnej politiky.