Průmyslová politika ano, nebo ne? Proč je průmyslová politika škodlivá - Holman, R.
Charakteristika priemyselnej politiky. Názory zástancov a odporcov priemyselnej politiky. Nebezpečie existencie priemyselnej politiky. Potreba hospodárskej politiky, ktorá sa nezakladá na selektívnosti medzi jednotlivými odvetviami výroby alebo podnikateľmi, ale je v súlade so zákonmi trhu a súkromného podnikania.