EXPOTOUR - SLOVAKIA '95 v Žiline - Danižová, Zdenka
Štvrtý ročník medzinárodného turistického salónu, ktorý sa konal 16. - 19.3.1995 v Žiline. Špecifiká tohotročnej výstavy. Zorganizovanie turistickej burzy v priebehu EXPOTOURU. Ponuka služieb cestovného ruchu.