Podunajsko - významná oblasť cestovného ruchu - Sniščák, Vincent
Atraktívnosť regiónu Podunajska z hľadiska cestovného ruchu. Významné lokality cestovného ruchu v tejto oblasti. Zhrnutie výsledkov výskumu regiónu Podunajsko ako významnej oblasti rozvoja cestovného ruchu Slovenska.