Marketing. Vždy začnite s predstavou cieľa - Tuma, Miroslav
Význam dobre vedeného marketingu vo firme pre dosiahnutie úspechu. Návrh koncepcie výrobku ako súčasť marketingu. Odpoveď na otázku aká je najväčšia konkurenčná výhoda súčasnosti. Postoj firmy k zákazníkovi, boj o zákazníka. Pohľad výrobcu a pohľad zákazníka na výrobok a cenu. Uplatňovanie filozofie JIT. Význam informácií pre účinný marketing. Denné predajné ciele a elektronický marketing. Optimalizácia produkcie, využívanie rôznych prístupov k zákazníkovi pri predaji výrobkov. Forma marketingovo orientovanej komunikácie.