Rukověť exportéra: Filipíny Dovozní režim a související předpisy
Hlavné informácie, ktoré sú dôležité pre uskutočňovanie zahraničného obchodu s Filipínami. Charakteristika krajiny. Hospodárske styky ČR a Filipín. Colné letiská, prístavy. Obchodné banky. Regulácia obchodu medzi ČR a Filipínami. Odbytové cesty. Dodacie podmienky, platobné podmienky. Sprievodné doklady. Clo a colné konanie. Patenty, ochranné známky, licencie. Vymáhanie pohľadávok. Formy obchodného podnikania. Spoločné podnikanie, investície. Devízové predpisy. Informácie na podporu vzájomného obchodu.