Rukověť exportéra: Indonésie Dovozní režim a související předpisy
Hlavné informácie, ktoré sú dôležité pre uskutočňovanie zahraničného obchodu s Indonéziou. Základné údaje zo všetkých rozhodujúcich oblastí. Charakteristika krajiny. Hospodárske styky ČR a Indonézie. Obchodné banky. Dovozný režim. Regulácia obchodu medzi ČR a Indonéziou. Odbytové cesty. Ponuky, dodacie podmienky. Platobné podmienky. Sprievodné doklady. Špeciálne predpisy. Clo a colné konanie. Dane, vedľajšie dávky. Patenty, ochranné známky. Spoločné podnikanie, investície. Vývozné predpisy.