Rukověť exportéra: Portugalsko Dovozní režim a související předpisy
Hlavné informácie, ktoré sú dôležité pre uskutočňovanie zahraničného obchodu s Portugalskom. Charakteristika krajiny. Dovozný režim. Regulácia obchodu medzi ČR a Portugalskom. Platobné podmienky. Sprievodné doklady. Špeciálne predpisy. Clo a colné konanie. Dane, vedľajšie dávky. Patenty, ochranné známky. Zástupcovia, výhradní dovozcovia. Devízové predpisy.