Rukověť exportéra: Turecko
Hlavné informácie, ktoré sú dôležité pre uskutočňovanie zahraničného obchodu s Tureckom. Základné údaje zo všetkých rozhodujúcich oblastí. Charakteristika krajiny. Hospodárske styky ČR a Turecka. Colné letiská, prístavy. Dovozný režim. Regulácia obchodu medzi ČR a Tureckom. Odbytové cesty. Verejné súťaže. Dodacie a platobné podmienky. Sprievodné doklady. Špeciálne predpisy. Prepravné balenie. Clo a colné konanie. Formy obchodného podnikania. Vývozné predpisy, podpora exportu. Devízové predpisy.