CEFTA oživila obchodné aktivity v stredoeurópskom regióne - Švec, P.
Stredoeurópska dohoda o zóne voľného obchodu - CEFTA - summit premiérov členských štátov v Brne. Štvorčlenný klub stredoeurópskych štátov CEFTA (ČR, SR, Maďarsko, Poľsko) sa rozširuje o Slovinsko. Podmienky na vstup ďalších kandidátov. Okrem tovarových tokov by sa mal razantne liberalizovať aj vzájomný trh so službami a kapitálom.