Nová pravidla obchodu. 5 Dohoda o ochranných opatřeních - Jung, Z.
Dohodnutia účinného mnohostranného systému ochranných opatrení pre uplatňovanie článku XIX GATT a ich význam pre posilnenie záväzkov v oblasti obchodu a zlepšenie bezpečnostného prístupu na trhy. Závery k účinkom a realizácii Dohody. Nová dohoda o ochranných opatreniach a jej pozitívne prvky, ktoré prináša z hľadiska menších obchodných krajín.