Clearingové finále. A čo ďalej? - Jusko, Marián
Rozhovor o aktuálnych otázkach platobných vzťahov medzi ČR a SR s viceguvernérom NBS M. Juskom. Problém vypovedania platobnej dohody. Tri alternatívy platobných vzťahov medzi Českom a Slovenskom. Clearingové vzťahy garantované jednotlivými bankami.