Vývoj platební bilance ČR v roce 1994 - Olšovský, R.
Obchodná bilancia a ostatné položky bežného účtu platobnej bilancie. Kapitálový účet platobnej bilancie. Vývoj devízových rezerv a hrubej zadlženosti. Vonkajšie ekonomické vzťahy v nezmeniteľných menách.