Mládež v niektorých právnych normách Slovenského štátu v rokoch 1943-1944 - Zavacká, Katarína
Vzťah politickej reprezentácie Slovenského štátu prejavujúci sa v právnych normách. Zásahy politickej reprezentácie vo vzťahu k mládeži v trestnoprávnej oblasti.