Nezamestnanosť a sociálna situácia domácností - Petrík, J.
Vplyv nezamestnanosti na sociálnu situáciu domácností a ich životnú úroveň. Príjmy a výdavky domácností. Porovnanie sociálnej situácie domácností s nezamestnanými a domácností bez nezamestnaných.