Nové podmienky uznania hmotnej núdze - Melichárková, A.
Návrh novely zákona č. 463/1991 Zb. o životnom minime. Sumy potrebné na zabezpečenie výživy, ostatných základných osobných potrieb a nákladov na domácnosť. Definícia príjmu. Vláda navrhuje zvýšiť doterajšie sumy v priemere o 10 percent. Dôchodok. Rodičovský príspevok. Prídavky na deti. Dávky sociálnej starostlivosti.