Postup pri kolektívnom vyjednávaní. 2 Čo všetko musí obsahovať kolektívna zmluva na rok 1996, aby bola v súlade so zákonom - Vladárová, Marta
Zákon č. 2/1991 Zb. o kolektívnom vyjednávaní. Čo musí obsahovať kolektívna zmluva na rok 1996. Minimálna mzda. Odstupné pri skončení pracovného pomeru. Úprava cestovných náhrad. Sociálna starostlivosť o zamestnancov. Úhrada nákladov zvýšených nárokov zamestnancov.