Pracovní síly a globalizace - Urban, P.A
Práca v integrujúcom sa svete - nová štúdia Svetovej banky. Štyri okruhy problémov, ktorými sa štúdia zaoberá. Globalizácia a mzdy. Zdroje hospodárskeho rastu. Vzťah vyspelých a rozvojových krajín. Dynamický hospodársky rozvoj v niektorých ázijských krajinách.